A palettán kizárólag nemesfém (arany és ezüst) és természetes anyagok (gyémánt és ásványok) felhasználásával készült ékszerekből válogathattok, három látvány- és anyagvilágban:

 

 - CHIC : letisztult formavilág prémium kategóriájú ásványok felhasználásával. Visszafogott stílus az ezüst varázsában.

- BOHÉME : a szertelen természetesség és a fényűző anyagválasztás szülte izgalmas kontraszt, szintén ezüsttel párosítva.

- ROYAL : fazettára (apró határoló lapocskákra) csiszolt, szikrázó fekete gyémánt gyöngyök felfűzve, vagy hibátlan tisztaságú, briliáns csiszolású gyémántkövek aranyba foglalva.

 

Bármelyiket is választod, garantáltan Tiéd lehet a  c h e r i  életérzés:

                         LUXUS  TERMÉSZETESEN             

Minden modell kizárólag a magyar szabályoknak megfelelően fémjelezve kerül forgalomba, melyekhez minőségi tanúsítvány (certifikát) jár.

A brand a természetes színű (tehát nem festett) ásványok mellet kétféle gyémántot használ. Az egyik típus egy prémium kategóriájú (lásd certifikát) teljesen átlátszó, színtelen, briliáns csiszolású, 14k-os aranyba foglalt kerek kő, medálként találkozhatunk vele. Ezeket hazai drágakő-forgalmazóktól szerzem be, mindegyik egyenként bevizsgált és minősített kő.

A másik típus pedig a grafitszürke színű, gyöngysorként felfűzött, fazettára csiszolt úgynevezett karbonádó gyémánt. Ezek a kövek szintén természetes kövek, HPHT-kezelt, fekete, csiszolt gyémántok, melyeket egy indiai családi csiszoló műhelyből szerzem be és amelyekhez a szintén indiai GGIL (Global Gems Inernational Laboratories) drágakő minősítő laboratórium adja a minőségi tanusítványt . Természetesen a köveket itthon is bevizsgáltatom, ebben két kiváló szakember, dr. Szitó Tánya gemmológus és dr. Kakas Péter gyémántszakértő, igazságügyi drágakőszakértő és egyetemi tanár van segítségemre.

Segítségüket és hozzájárulásukat nevük és szakmai idézeteik közzétételéhez ezúton is mély tisztelettel köszönöm!

Az ékszerek a POP’n’GO technikának köszönhetően egyetlen mozdulattal nyakba és karra tehetők, nincs többé bajlódás a ki-bekapcsolgatással! Az alkotóelemeket az amerikai Pepperell Braiding Co. által gyártott extra erős, rugalmas ékszerdamilra fűzzük, és biztonságos, triplahurkolású ékszercsomóval rögzítjük. Minden modell szakítópróbán esik át, ezzel garantálva a csomó oldhatatlanságát.

Az ékszerek saját logós dobozban kerülnek kiszállításra.