CHERI BOHÈME KARKÖTŐ B3K19004

23 614 Ft Áfával

természetes színű (nem festett!), fazettált achát karkötő, szintén fazettált holdkő és mattított onix gyöngyszemekkel,  925‰-ös tisztaságú ezüst   c h e r i  logóval, ezüst csúszókkal
Minden karkötő normál méretben készül, de van mód extra méret rendelésére, lásd a leírásnál!

SZÁLLÍTÁSI IDŐ: 3-5 MUNKANAP

Mennyiség készleten

3-soros karkötő, mindhárom sora más méretű, de ugyanazon anyagú kőből készült, olyan, mintha 3 különböző karkötőd lenne! A színes  (nem festett!), fazettált achát és holdkő gyöngyök a lyukacsos szerkezetű lávakő gyöngyökkel, illetve a kisméretű mattított onix gyöngyszemekkel  és a 925‰-ös tisztaságú ezüst díszítő elemekkel (  c h e r i  logó, csúszók ) bohém látványt alkotnak. Az alkotó elemeket extra erős rugalmas damilra fűztük, és triplahurkolású biztonságú csomóval rögzítettük.
Minden karkötő normál méretben készül, de ha kisebbet, vagy nagyobbat szeretnél, nyugodtan írj az  info@cheriekszer.hu-ra, mindent megoldunk, ha van anyagunk hozzá! FONTOS: mindig írd meg a kiszemelt ékszer cikkszámát és azt, hogy hány cm-st szeretnél!  +3cm, vagy afeletti  méret-változtatás minimális árváltozással jár ásványtól függően, ezt is lelevelezzük!
Az ékszert certifikáttal (minőségi tanusítvány) és saját logós díszdobozban szállítjuk.
c h e r i  -  luxus természetesen!

B3K19004

Kapcsolódó termékek: