CHERI BOHÈME SZETT BS19004

39 362 Ft Áfával

természetes színű csiszolt achát nyakék és karkötő holdkővel, onix kristállyal, 925‰-ös tisztaságú ezüst   c h e r i  logóval, ezüst csúszókkal
Minden karkötő és nyakék normál méretben készül, de van mód extra méret rendelésére, lásd a leírásnál!

SZÁLLÍTÁSI IDŐ 3-5 MUNKANAP

Mennyiség készleten

Csiszolt achát kristályok, matt onix és lávakő, illetve a karkötőben ezeken kívül csiszolt holdkő adja a összhangot a szett megjelenésének. 925‰5 tisztaságú  ezüst  c h e r i  logóval és cirkónia köves ezüst medállal fokoztuk a látványt, mindezt extra erős rugalmas damilra fűzve. A damilt triplahurkolású biztonsági csomóval kötöttük, és szakítópróbán teszteltük.

Minden nyakbavaló normál méretben készül (kb.42cm),és minden karkötő is normál méretben készül (kb.17cm), de ha kisebbet, vagy nagyobbat szeretnél, nyugodtan írj az info@cheriekszer.hu-ra, mindent megoldunk, ha van anyagunk hozzá! FONTOS: mindig írd meg a kiszemelt szett cikkszámát és azt, hogy hány cm-st szeretnél! +3cm, vagy afeletti  méret-változtatás minimális árváltozással jár ásványtól függően, ezt is lelevelezzük!FONTOS: úgy vegyél méretet a csuklódról, hogy a madzag két végét összefogva még éppenhogy tudd csak mozdítani, ne legyen laza, de túl szoros sem! Ezt a méretet írd meg a kiszemelt szett cikkszámával együtt! 

Az ékszert certifikáttal (minőségi tanusítvány) és saját logós díszdobozban szállítjuk. 

c h e r i  - luxus természetesen!

BS19004

Kapcsolódó termékek: