CHERI ROYAL GYÉMÁNTKÖVES SZETT 14k arany RS19009

90 543 Ft Áfával

csiszolt holdkő nyakék és karkötő matt onix kristállyal, lávakővel, 14k aranyba foglalt gyémánt medállal, arany c h e r i  logóval.
Minden karkötő normál méretben készül, de van mód extra méret rendelésére, lásd a leírásnál!

SZÁLLÍTÁSI IDŐ: 3-5 munkanap

Mennyiség készleten

A szettet 4mm átmérőjű csiszolt holdkőből, onixból és lávakőből készítettük, A nyakéket 14k-os aranyba foglalt prémium kategóriájú gyémánttal és 14k-os arany c h e r i logóval díszítettük. A briliáns csiszolású gyémántkő 2,5mm átmérőjű, 0,02ct súlyú, Top Wesselton-G minősítésű kő. A logó a tartós fekete ródium bevonatnak köszönhetően jól olvasható. A tartósságot az extra erős rugalmas damil és a triplahurkolású biztonsági csomó garantálja, melyet a 6mm-s fekete achát gyöngy rejt. Az ékszer intenzív szakítópróbán esett át.

Minden nyakbavaló normál méretben készül (kb.42cm), de ha kisebbet, vagy nagyobbat szeretnél, nyugodtan írj, mindent megoldunk, ha van anyagunk hozzá! FONTOS: mindig írd meg a kiszemelt nyakék cikkszámát és azt, hogy hány cm-st szeretnél! +3cm, vagy afeletti méret-változtatás minimális árváltozással jár ásványtól függően, ezt is lelevelezzük!

Az ékszert fémjelezve, certifikáttal (minőségi tanusítvány) és saját logós díszdobozban szállítjujk.

c h e r i - luxus természetesen

RS19009

Kapcsolódó termékek: