CHERI BOHÈME SZETT BS19006

51.961 Ft Áfával

természetes színű (nem festett!) türkiz nyakék és karkötő, onix kristállyal, lávakővel, 925‰-ös tisztaságú ezüst   c h e r i  logóval, ezüst csúszókkal
Minden karkötő normál méretben készül, de van mód extra méret rendelésére, lásd a leírásnál!

Anzahl
készleten

A valódi türkizt kiemelik a matt onix és fényes fekete achát gyöngyök, a lávakő pedig lazaságot kölcsönöz neki.  925‰5 tisztaságú  ezüst  c h e r i  logót és cirkónia köves ezüst medállal fokoztuk a látványt, mindezt extra erős rugalmas damilra fűzve. A damilt triplahurkolású biztonsági csomóval kötöttük, és szakítópróbán teszteltük.

Minden nyakbavaló normál méretben készül (kb.42cm),és minden karkötő is normál méretben készül (kb.17cm), de ha kisebbet, vagy nagyobbat szeretnél, nyugodtan írj az info@cheriekszer.hu-ra, mindent megoldunk, ha van anyagunk hozzá! FONTOS: mindig írd meg a kiszemelt szett cikkszámát és azt, hogy hány cm-st szeretnél! +3cm, vagy afeletti  méret-változtatás minimális árváltozással jár ásványtól függően, ezt is lelevelezzük!FONTOS: úgy vegyél méretet a csuklódról, hogy a madzag két végét összefogva még éppenhogy tudd csak mozdítani, ne legyen laza, de túl szoros sem! Ezt a méretet írd meg a kiszemelt szett cikkszámával együtt! 

Az ékszert certifikáttal (minőségi tanusítvány) és saját logós díszdobozban szállítjuk. 

c h e r i  - luxus természetesen!

BS19006

Kapcsolódó termékek: